Сiрацеюць гукi, стукi
Сірацеюць недзе стукі.
Пяе і вецер несціханна,
Лясы і луг,ды нечаканна.
Няма ні снегу,ні дажджу,
Больш паходзіць на вясну.
Час імкне ўсіх наперад,
Кліча нас шчаслівы бераг.
Толькі мы не разумеем,
Бо нічога не умеем...
І чаго нам не хапае?
Гэта думка ўсіх кляпае.
Свидетельство о публикации №115020500220