Мабуть з ншого життя
МАБУТЬ З ІНШОГО ЖИТТЯ.
Ти такий безмежний.
Здається не від чого незалежний.
В тобі стільки вільного вітру,
Що не страшить тебе життя з однією до віку.
Погляди твої глибокі і чисті,
Складаються с думок без зайвої барвистості.
І родимка на лівому плечі,
Яка не може не подобатись мені.
ЇЇ я бачу часто у ві сні...
Дивно... С тобою я знайома,
А ти зі мною ні.
Lesya Starikova 4/03/2015
Свидетельство о публикации №115020409172