Вахт

Вахтуналди ин дуьньядиз къвезва чун
Чирда лугьуз писни -хъсан к1валахар
Са  вахтара лап фикирлу жезва чун
Т1ебиатдин гьалар тежез алакьар

Легьзе жеда вахтуни чун шадарда
Гъиз вугуда къужах-къужах цуьквер чав
Гагь вахтуни йифен ахвар квадарда
Гъиз агудиз пашман хьанвай рик1ер чав

Акъваза вахт тади галаз вун фимир
Ч1уру кардив вугумир на мажалар
Жегьил чанда эхиз тежер дерт твамир
Инсанривай яргъал ая ажалар


Рецензии