Весна

Всі говоримо, весна красна.
Чому красна? Як зелена вона.
Зелений колір- це життя.
А весна пробуджує сама.
Пробуджує весь світ:
комах, тварин, рослин.
Ось, яка пори року ця весна.
Це чудодійна пора.


Рецензии