Нехай процвiтае

           Из комментов на Ютубе. Автор  коммента Alan Star:

Пораньше я встану, трусы подтяну.
Довольно майданов-пойду на войну.
Друзей в подворотне конвой отловил.
А я ж добровольно - ведь я же дебИл.
Я хату покыну, пойду воевать,
Чтоб землю в Донбассе Обаме отдать.
Чтоб жид Порошенко, убийца и гад,
В карман свой засунул еще миллиард.
Не плачьте, маманя, судьбину кляня,
Идите майданить заместо меня.
Скачите повыше, хоть вам тяжело,
И громче кричите,что Путин-"х..ло"   
Ведь если все дружно мы будем скакать
Быстрей Украина начнет «процветать».
Положьте мне памперсы, зброю, харчи,
Прощай психдиспансер, пакеда, врачи!
Вот фыркнул прощально родной паровоз…
- Ну вроде бы всё...ухожу на навоз....
 
Навозом удобрят крестьяне поля,
Пускай процветает Донбасса земля!

      Для Кропу свидомых (на рідній мові):

Раніше я встану, труси підтягну.
ДОсить майданів - піду на війну.
Друзів в підворітті конвой відловив.
А я ж добровільно - адже я ж дебИл.
Я хату покину.., піду воювати...
Щоб землю в Донбасі Обамі віддати.
Щоб жид Порошенко, вбивця і гад
У кишень свій засунув ще мільярд.
Не плачте, мамочка, проклинаючи долю
Йдіть, замість мене, майданить за волю
І хоч важко вам, скачіть ще вище
Що путин "х-ло" кричіть голосніше
Адже якщо дружно усім нам скакати
Те швидше Україна почне "процвітати".
Покладь мені памперси, зброю, харчі...
Прощай психдиспансер, йогО лікарі...
Ось пирхнув вже паровозик в трубу....
- Ну начебто все., .я на гній вже йду. .

Гноєм удобрять селяни поля.....
Нехай процвітає Донбасу земля!

     "Свидомым" з Беларусі (каб было зразумелей)

Пдтянув трусы, крыху раней устану
І на вайну пайду - хопіць майдану
Сяброў у падваротні канвой адлавіл.
А я ж добраахвотна - бо я ж дэбіл.
Я хату покыну, пайду ваяваць,
Каб зямлю ў Данбасе Абаме аддаць. –
Каб жыд Парашэнка, забойца і гад,
У свой кішэню сунуў яшчэ мільярд
Не плачце мама, праклінаючы лес
Ідзіце майданить - мяне замест
Хоць вам тяжто, скачыце вышэй
Што Пуцін -"х..ло" крычыце гучней:
Бо калі мы дружна заскачем усе
Хутчэй Украіна «квітнець» i  пачне
Положьте мне памперсы, зброю, харчы,
Бывай псіхдыспансер, адью, дактары!
Вось фыркнуў роднай паравоз у трубу...
- Ну накшталт бы ўсе.. на гной сыходжу... .

Гноем удобрят сяляне поля
Ўгноена хай квітнее Данбаса зямля!

     04 февраля 2015г.


Рецензии