Ще дверi не закритi
Крукує крук на всю країну –
Десь в темнім лісі він сидить…
Де можна взяти ту драбину,
Яка до неба добіжить?
До неба, де зірки. Де янгол
Літа між золотих зірок…
Але роки танцюють танго,
Пробачте –диско, ні – вже рок.
І як до цього відноситись
Не може знати жоден з нас.
Але ще двері не закриті,
Ще двері навстіж всі відкриті,
Ще є у нас насправді час.
Свидетельство о публикации №115020411699