***
яким він був ще рік назад
і тільки Бог напевно знає
яких зазнали ми утрат
і сліз і горя океани
в душі нестерпно мучить гніт,
о світе, глянь,в якім ми стані,
і визнай другий геноцид.
Росія звір, і кат й агресор,
нема сто років без війни,
європа лиш веде пооцеси
по іншу сторону стіни.
Ви мовчите собі мільйонно
прпостивши збитий вже літак
у вас під носом невигойно,
набряк від гною вже чиряк
Свидетельство о публикации №115020411658