Охристо- б лий вулиць силует
і сонце зійде блідо-жовтим диском
земля напише ,мимохідь, портрет,
в якому видно , що осика дише
Розтане з снігом полудень думок,
і бруд розтопить вмить душевний спокій,
якщо твій чобіток промок,
і одяг, безкінечно-вогкий,
Та буде дім, де тепло, як завжди,
і на плиті горнятко дише кави,
і стіни чисті рідні та бліді,
знайомі обриси і барви.
у ноги втулиться вологий ніс,
і з ніг збиватиме собака,
і настрій зразу же підріс,
не думаєш, що я невдаха
Свидетельство о публикации №115020411329