Нема тепла...

Моя любов скажи мені!
Чому з тобою ми одні?
Живем лише в своїх думках
Спимо на мертвих пелюстках

І кожен день,і кожну ніч
Ховаєм серце потойбіч
Нема...нема...нема....
Тепла.................

А зранку знов холодна кава
Немов зтискає душу брама
І в почуттях стирчать голки
Ховає час мої думки!

Тепер від сексу і свободи
Не відчуваю насолоди
Нема...нема...нема....
Тепла.................

Моя любов скажи мені!
Чому з тобою ми одні?
.....................
         02.02.15


Рецензии