Посвящается -Кузьме Скрябину

Пройшов ти недаремно,творчий шлях
Життя коротке ,фініш і до Бога
Ти мир цінив,беріг його для нас
Шляхетною була- твоя дорога
Хай кожен ,нині скаже:"ні війні'
На заході хай скажуть і на сході
Хай пролунають вигуки оці
На мовах всіх краін і всіх народів.


Рецензии