Памят Андр я Кузьменко Кузьми Скряб на
Сльоза затьмарює знов очі,
Дощами плаче знов зима,
А серце вірити не хоче
Про те, що вже його нема.
Жахливі фото в Інтернеті
Людей і друзів співчуття,
А він на іншій вже планеті
Продовжує своє життя.
В серцях людських вона існує,
Планету Пам'ять всі зовуть.
Вона радіє і сумує,
На ній всі близькі нам живуть.
Хай ще не віриться в новини,
Що поруч нас його нема.
Хай вже не встане з домовини,
Та вічно житиме Кузьма.
3 лютого 2015 року.
Свидетельство о публикации №115020305280