Страсти по Андрею
Твій перший кліп на пісню "Чуеш біль"...
У стилі чорно-білого кіно,
Де він - вісімдесят дев'ятий рік?
С тих пір ти жив підкоренням вершин,
Даруючи усмішку та пісні,
I мрії розлеталися,як дим,
На зміну їм приходили нові...
Нехай зарано - на жалобу всім
Вмить обірвалося життя твоє,
Але твоє продовження - пісні,
Доки лунатимуть - ти завжди є!
Так,можна бути вічно молодим -
Як не побачать твій похилий вік,
У пам'яті веселим та живим
Залишитись на довгії роки...
Свидетельство о публикации №115020301372