Сам на сам...
Мене куди пошле
І що мені покаже
Напевно, що все одне.
Все одне до одного
А ти сам на сам.
Кожен за кожного
і нікому не дам.
Бо всім плювати
що там навкруги.
мені й начхати
бо мені всі чужі.
Хай за порогом моїм все не так
Але в моїй хаті я "такий казак".
Я тут всім скажу
що так от і так
А вийду я далі
Такий як всі мудак!
Хто мені, що скаже
і що я відповім
Масла на хліб намаже
А його не з"їм.
Бо якщо жерти
Все що дають
Всіх нас можна стерти
І нас заплюють.
3.02.2015 року.
Присв"ячується нашій країні, та нашій байдужісті.
Свидетельство о публикации №115020311455