надiйна мрiя

Людина часто користю ховає щиру мрію.
Вона себе засуджує, та наче й розуміє.
Приховані бажання та залякані надії
Наразі перетворює на недоречні дії.

Ховається у сутінки, а жити хоче зранку
Періодами кається. Грішить безперестанку.
Вона – творіння Боже, хоча й на мавпу схожа.
Та чи себе кохану вона спинити може…

Якщо замислить добре, то й влучить у надію, -
Я більш докладно про таке сказати не зумію.
Не вичерпане якістю і кількістю життя.
Всі живемо надією на інше вороття.

Ю.П.
2015
https://youtu.be/10e6-IUr9XE


Рецензии