У Швейцарыi
Не хоча той на неба.
Жывi, любуйся iм, калi
Усе тут ёсць, што трэба.
Тут дзiркi робяць у гары –
Бягуць па iх машыны.
Па рэках ходзяць караблi,
У снезе – гор вяршынi.
Адтуль на лыжах ты ляцiш,
А хочаш – дык на санках.
Унiз апаслiва глядзiш –
Швейцарыя ўся ў банках!
I трэба хуткасць разлiчыць,
Каб раптам не звалiцца
Туды, дзе золата ляжыць,
Дай Бог, не памылiцца!
2005
Свидетельство о публикации №115020105422
Светлана Чарная 2 25.01.2016 16:06 Заявить о нарушении