***

Пан Арсеній Яценюк збирався в Штати,
Щоб отримати інструкції нові,
Як у землю українців закопати,
Та сприяти із Росією війні.

Так, багато у Донбасі повбивали,
Але дехто до Росії ще не втік...
Треба зброю закупити, що списали,
Бо безвихідь після Мінська... льодохід.

Він не бачив і не чув, як плачуть люди,
Не для нього втрата крісла через мир!
До останнього війну творити буде,
Бо з Америки як щур смакує сир.


Київ            01.02.2015


Рецензии