Гаряча точка

Будь ласка, відпусти моє серце -
Воно болить
Воно не дихає, пульсу немає,
Критичний стан
Кожен має власний Афганістан
Поле бою, де тіло понівечене лежить

Ти зробив з мене пустку
Так гаряче
І рум'янець пропасниці щоки укрив
Я тремчу
Але все це всередині
Здається - ще мить- відлечу
Я, мабуть, мазохіст, якщо вподобала тебе?

Знову з холоду в жар
Знову з туги в екстаз
Це така твоя гра? Це такий твій фінал?
Нічия - результат
Мінус - мінус - то плюс
Звідки знати майбутнє, якщо ворожить не берусь?

По сузір'ях, планетах, астрономічних тілах
Та і чим допоможе мені такий гороскоп?
Хіба скаже мені він, що зі мною не так?
Що втрачаю і втратила під сніговою завісою долі назло...


Рецензии