Ватерлiнiя

Зайти за ватерлінію - це як дістатися своєї точки неповернення
неповернення до себе справжнього чи до себе прийдешнього
це як слухати у Різдво президента звернення
і вважати, що без нього не відбудеться свято Божого Народзеня

Точка біфуркації - що за складні терміни
для поняття, яке настільки природне, наскільки людське життя
спалахи Сонця, місячні та іншого роду затемнення
чи стане нам жити легше, розібравшись з цим до пуття?

Ми як оті первісні люди, що давали предметам назву, аби не боятись
аби чітко визначити їхню сутність, не сенс
щоб було навіщо чомучкам зрання прокидатись
починати дослідження світобудови процес

Критична межа - температура плавління
за якої людський матеріал стає нетривким
і можливо, дарма чекаємо благословіння...
чи прозріння, аби набути втрачений сенс


Рецензии