Чому поет не пише про цицьки?

Я тут живу. Країна дуже дивна.
Тут мордобой модніший за балет.
Від сорому зівйала Чураївна,
Бо депутат тут дєлає мінет.
Тут не цікава дівчини краса,
І не в ціні прекрасні в жінки груди.
Дорожчає щотижня ковбаса,
Та мруть, як мухи, українські люди.
Цицьки же ваблять справжнього поета,
Романтику зганьбив патріотизм.
Вже їде за придурками карета
На Мальцева лічить ідиотизм!


Рецензии
"Мальцева" - психиатрическая больница в городе Полтава.

Дарин Радионов   03.02.2015 22:33     Заявить о нарушении