Украинская судьба. укр. язык

Темним лісом, сумними ярами,
Від Волхвів перенесена в Храми,
Посивіла від смутку і болю,
Заблукала укрАїнська доля...

У віках одкровення шукала...
Від нещастя ти щастя чекала...
Вся заспівана до безголосся...
Розмінявши на голод колосся...

Опинившись сестрою без брата,
У тотемі кривавім розбрАту,
Нездійсненна одвічності мрія...
Серед попелу- іскра надії...

Буревії дерева хитають...
Наче миті, віки пролітають...
Все блука сиротина у полі-
України омріяна доля...


Рецензии