Останн й день...

Останній день останньої зими,
І настрою не зіпсує погода.
А хтось рахує зорі... Та не ми.
І, якщо чесно, мені дуже шкода.

І вже не стриматися цим сльозам,
Емоції всі випущу на волю.
Вже не з тобою, але й вже не сам.
Я радий, що не буде цього болю.

На кріслі косметичка не твоя,
І вже не ти так пристрасно цілуєш.
Але у серці назавжди ім'я
Тієї, яка правди не цінує.


Рецензии