Пiсня. Пiд калиною у лузi

      Під калиною у лузі
      Дівка гірко плаче,
      А над нею ворон кружить,
      Кружить та й ще кряче.
      А над нею ворон кружить,
      Кружить та й ще кряче.

      Вона плаче вдень і вночі,
      І з утра раненько,
      Бо покинув карі очі
      Любий козаченько.
      Бо покинув карі очі
      Любий козаченько.

      Ой, покинув він дівчину,
      Покинув кохання,
      Десь поїхав на чужбину,
      Їй лишив страждання.
      Десь поїхав на чужбину,
      Їй лишив страждання.

      Повернися, козаченько,
      Повернись скоріше,
      Бо болить моє серденько,
      Ти за всіх миліший.
      Бо болить моє серденько,
      Ти за всіх миліший.

      Під калиною у лузі,
      Дівка гірко плаче,
      А над нею ворон кружить,
      Кружить та й кряче.
      А над нею ворон кружить,
      Кружить та й ще кряче. 


Рецензии