Возлюбленной. украинский язык

Моя ти зрадливице ніжна...
Моя ти замріяність сніжна...
Ти зоре моя світанкова,
П"янкА, наче кава ранкова...

Вразлива, тендітна, примарна,
Ти- час, не прогаяний марно...
Сльозинка зі смутком солоним...
Сніжинка, що впала в долоні...

Зі мною ти будеш собою.
Тебе оберу будь-якою,
Бо іншою буть ти не змозі.
І добре. І щастя в дорозі

За нами біжить. Не від нас,
Бо промінь кохання не згас,
І ми, ухопившись за промінь,
Зіллємось у зоряний пломінь...

Доросла... А наче дитина...
Примарна й воднОчас незмінна...
В коханні тріпочуть серця,
І  шалу не буде кінця...

Нічого ще в світі донині
Ніхто не змінив. І не змінить.
Ти світле кохання моє.
Ти-сонце. Ти- небо. ТИ-Є.


Рецензии