Сьогоднi Крути

Сьогодні Крути
Скільки   літ  минуло………….
Багато зрозуміли 
І  змогли,
Куємо  тепер  міцно  свою  долю,
Бо ж нові Крути  ми пережили,
Ми не  лякаємось  ні крові,
А ні кулі,
За волю  щедро платимо  життя,
Щоб  не вернулась  більше  диктатура,
І кожен  був хазяїн  в домі сам,
Герої Крут,
Вам  вічна  слава й  пам’ять
Тепер  я  знаю, що пережили,
Я  також  знаю,  що не помирають,
Герої  справжні  рідної  землі,
Героям  слава,
Хай  летить  за  хмари,
І хай нас поважають вороги!
29.01.2015


Рецензии