прадпрымальнасць
Прадпрымальнасць
-Крыж рыпіць старой таполяй,
-Дрэнчыць вуха,нырка коле.
Квокча бабка пад сто год,
Доктару аб долі.
-Вас прасвецім на рэнген,
-Той усе пакажа.
-Вы цяжарны ,ці абед
-Маеце няважны,
-О-о-о, ныркі вашыя з пяском,
-Па пячонцы -камяні.
-З лекау раіцца спакой,
-ды сто грам, бы сон не знік.
-Свету больш ,сынок, давай,
-Ты надзеяй слезы выцер,
-Хачу хлеучык будаваць,
-Пашукай там шыфер.......!
Свидетельство о публикации №115012907090