Цуда лек
жарт
У тэлескрынцы дзед убачыу,
Цуда-лек ад усіх балячак.
Ды яшчэ пачуу аб змане,
Лек мацуе у час кахання.
Зацікавіла старога,
Лек каштуе дужа многа.
Меу дзядок крыху валюты,
Парасятак марыу купіць.
Мазгавау тут так і сяк,
-Не!Лепш лек,чым парасят.
Бы адчуць сябе малодшым,
Лек купіу на усе грошы.
Бо адзін ен шмат гадоу,
А па весцы валам удоў .
Меркаваць ужо стау з якой,
Лек прыменіць цудны свой.
На паперы піша планы,
Як адчуе сябе панам.
Дзень ідзе, нядзеля,месяц,
Тры прйшло і не прыкмеціу.
Пакуль планы малявау,
Вартасць пратэрмінавау!
.
Свидетельство о публикации №115012906851