xi ches knum

Мюсь кянкум к кнэм!
Кнерес, кез чем карум йшэм!
Ете Ду индз, хнкер гитес!
Ампайман хнкер, гри овес!?

Тэнумем ко азганунет Зейналана!
Ми тенц азганки тернел им Мамана!
Им Майрикнела дзер Армаш гюхидц!
Ми эрку хоскел, хнтрумем гри Ду индз!

Задик папики торникнем,
Сусан Зейналяны тхенем,
Есел Аракелов Арменем!
Папа эл ес, артэн чунем...


Рецензии