Вона тримала за серце...
і все зжимала сильніше,
а її пальці тоненькі
змушували більше боліти,
вона хапала за душу
і розривала на шмаття,
він терпіти це мусив,
бо для його вона краща.
Вона пила з середини
і грілась поглядом щирим,
все так скінчилося швидко -
вона не здатна любити.
Свидетельство о публикации №115012906275