Ось так

У нас, у майже всіх,
В житті лише одне бажання,
Почуть під наший сміх,
Що ворог здох ще до світання.

Щоб жити ми змогли
У світі миру і свободи
І далі щоб пішли,
Де дружать всі народи.

А не вбивать людей
За те, що хочуть вільно жити,
Без варварських ідей,
Не згідних у крові топити.

Нечистий спокусив
На нинішню війну криваву,
Він нелюдів створив,
Та  їх чатує смерть поправу.

Наш Бог, то є любов,
Нечистий – ненависть і вбивство,
Підрив людських основ,
Ось так, шановне товариство.
29.01.15.


Рецензии