Материнська любов

Материнська любов, їй немає ціни
Вона вища за гори Карпати
Вона сяє, як в небі зоря
І її не здолати
Вона ніжна, як подих весни
Як запах лілії духмяний
І сипле троян пелюстки
В колиску малого дитяти
Вона сильна
І стане із смертю на герц
Щоб жила її люба дитина
Вона горда, не стане ридать
І сльозу приховає від сина
Вона любить дітей
Не стане на них нарікать
А буде молиться і бога прохать
Щоб послав їм здоров’я і силу
Хай стелиться полотно їх життя
І буде гладенька дорога
Хай доля вплітає букети квіток
У вінок подарований мною
Материнська любов захистить і зігріє
І буде любить і буде прощать
І терпляче чекать в безнадії

31 грудня 2008 року


Рецензии