Мамi вiд Наташi

Не ламай калину
Хай вона квітує
Не займай дівчину
Хай вона дівує
Не ламай калину
Хай вона дозріє
Козак ще на службі
Дівчина в могилі
Ой посади, мамо,
Мені на могилу
Червону калину
Червону калину
Й червону троянду
Знаки краси і кохання
Як стигне калина
Розквітне троянда
І роси на трави впадуть
І місяць з-за хмари
Осяє могилу
Хоч він приласкає
Мене молоду
Не плач мамо-зірко
Від тебе піду я
Не плач мамо гірко
Бо я не почую
Згадай як маленьку
Мене колихала
І дзвінко сміялась
Мене пригортала
Прости мене мамо
Я болю тобі завдала
Сонце тобі я сховала
Сніг в твої коси вплила
Простіть мене рідні
Не гнівайте бога
Моліться за душу мою
Прощайте навіки
Я йду


Рецензии