Побратимовi
У нас з тобою час неперебутній:
Тепло землі і золото небес.
Благословив Господь нестримні будні,
В душі посіяв зорі, мов овес.
І сяєво, і радість урожаю
Звідтіль, звідтіль.
А хмара грозова,
Що хмуриться, авжеж не заважає,
Бо віра в серці стягом ожива.
А ще – любов звеличена крилато
Від мами, від коханої, рідні…
Відкрита добрим людям наша хата –
Щоб ми були на світі не одні…
28.01.2015.
Свидетельство о публикации №115012910065