З Днем народження, Галино!

З Днем народження, Галино -
Будь здорова, не хворій!
Хай привіт до тебе лине -
Сил, добра, здійснення мрій!

Побажаю купу квітів,
Сміху, настрою, пісень...
Все найкраще, що є в світі -
Не лише в цей гарний день!

Відчувати завжди свято
В твоїм серці і в душі,
Щастя, радощів багато,
Пам*ятай мене - пиши!

                Карпук Галині.


Рецензии