В Карпатах

Тебе мій ранок вигляда
І свіжо дихає росою.
Димить осонцена гряда
Карпат цнотливою росою.

А ти метеликом летиш
Мені назустріч – мить чудесна!
Нас обніма травнева тиш,
Як призабуті наші весни.

До тебе вкотре заграю,
Цілую коси  золотаві
На полонині, в цім раю,
Де лиш смереки і отави…
27.01.2015.


Рецензии