***

Не знаю чому ти мовчиш,
Хіба за мною не сумуєш?
Чому мені не говориш,
Тої правди всієї що маєш.

Я кожної днини сумую,
Можливо занадто уваги...
Але вірші усі ці тобі я пишу
І не шкода мені бумаги.

Можливо я занадто кохаю...
По - іншому просто не вмію.
Пробач... Без тебе вмираю!
Пробач... З тобою радію!


Рецензии