Чому

Чому так важко у цім світі жить?
Чому людей так важко зрозуміти?
Чому коли ти хочеш, не дають любить?
Чому так страшно помирати, коли не хочеш жити?

Та відповіді не знайти на всі питання мої,
Я кину все й у лісі душу схороню,
Бо що моє життя, воно лиш капля в морі.
Бажання негайно свої згублю.


Рецензии
Виникає питання"чому?"
Все ж добре.

Илона Костромина   27.01.2015 23:20     Заявить о нарушении