любы и адзины
Я выношваю намер,
Бы памерціу чацьвер.
То,мяркую,будзе з ранку,
Кіну тры чатыры шклянкі,
\Калі будзеш блізка дзе,
То і табе перападзе\.
Тут пад'ем чаго нібудзь,
На тым свеце ж не дадуць.
З некуль дошкі прыцягну,
З пьяну зляпаю труну.
У ей сурвэтку захіну,
З пяць бутэлек запіхну.
А для закусі на дно,
Ляжа емкае сцягно.
Ды з мярцвяцкаю ахвотай,
Наваксую свае боты.
З пьяным воклічам А ну…….!!!
Лягу ногі разагну.
Памірай-сабе скажу,
Зграбна рукі палажу,
Прычваруся на гадзіну,
Млела ж –Любы мой адзіны!!!
Загалосіць,задрыжыць,
Тады устану,буду жыць.
Думка есць што заспявае,
Падымуся -ды аблаю!
Да мяне зайдзі у чацьвер,
Бо не успрымеш на павер!
Свидетельство о публикации №115012504108
Владимир Гайдук 29.01.2015 11:01 Заявить о нарушении