Успiху бажаeш?
Натхненно успіху бажаєш ?
Не скигли більше, не журись
Мерщій до справ, чого чекаєш
Та з виконанням не барись.
І часу не марнуй даремно
Та озирнувши навкруги
Рушай розважливо і чемно
Ця справа мужнім до снаги.
Сльоза не раз ще вії змочить
Як наполегливість прийде
Вода, як звісно, камінь точить
І доля вірний шлях знайде.
Десь незабаром, серед ночі
Мов провидіння дивний збіг
Раптово, в мить, розплющив очі
Визнання ! Врешті переміг !
Хоча б на трішечки попустиш
Чи знепритомнів упадеш
Себе ж прокльонами засмутиш
Та долю з розуму зведеш.
Не вистачить на спробу іншу
Сприятливих умов, зазначу
Що досягнув – тримай міцніше
Й ніколи не втрачай юначе.
Не стримуй подих ні на хвильку
У боротьбі за набуття
Та знов і знов повторюй тільки:
Журбі немає вороття.
Побачиш, все минеться з часом
Майбутнє вразивши своє
Ти залишатимешся разом
З тим, що здобув – воно твоє !
Свидетельство о публикации №115012500324