Ми разом!

Ми  разом  з Маріуполем,
Точніше він із  нами,
Він не скорився  -  вистояв,
Скривавлений форпост,
Ми  разом  з Волновахою,
І з  кіборгами  разом,
І вистоїмо,
Зможемо,
Хоч щоб не відбулось,
І хай там в пеклі бісяться,
Хай ворог, щось вигадує,
Ми будемо  щасливими,
Бо разом, хоч  би що,
І скоро танки  спатимуть,
Гранати  з БТР заснуть  на складах сном,
І піде дощ, змиватиме,
Дим, порох,
Стогін,  кров,
А потім буде райдуга,
І щастя,
А потім  буде  абсолютний  спокій,
Мир, нам треба  тільки
Трошки  постаратись,
Та   переможем  безумовно  МИ!   
24.01.2015


Рецензии