Я вмирала сьогоднi

Я вмирала сьогодні у сні
я беззвучно кричала в подушку,
тіні спогадів дуже страшні
розпинають і гублять душу.

Я думками гіркими труїлась
лихоманка трусила тіло.
Я безслівно до Бога молилась,
У куточок забившись тремтіла.

Мої руки від страху терпнуть:
Ми дороги на двох не маємо
мені думати це нестерпно
та обоє про це знаємо.


Рецензии