Кольки крокау ужо засталося?

Колькі крокаў ужо засталося?
Колькі дзён? Колькі захадаў сонца?
Ужо колькі начый не спалося?
Так працягвацца будзе бясконца…

Хай бы час патаптаўся на месцы.
Хай жыццё хоть раз выйдзе за рамкі)
Хай усё лепшае хутка ён здейсніць –
Пойдзе ў адваротным напрамку…


Рецензии