Новi терористи у вiйськовiй формi

Нові терористи у військовій формі.

Волноваха, Донець, Маріуполь…
Хто наступний? Хмельницький чи Київ?
Засидівся народ. Свербить дупа.
Вже насьорбались «русских» помиїв.

Бути чесним потрібно з собою:
Зазирнути без страху у душу.
Боронитись чи здатись без бою?
Відповісти сьогодні я мушу!

Так – сьогодні!
Бо завтра - вже пекло полону!
Так – тепер і негайно…
Щоб не стать на коліна в поклоні!

Бути чесним потрібно з собою:
Зазирнути рогатому в вічі.
Не «АТО», а війну називати – війною.
Лиш сапер не помилиться двічі.

Маріуполь, Донецьк, Волноваха…
Світ сумує, ридають родини у горі.
А маленька, стара черепаха -
Захлиснеться в кривавому морі.


Поет ХХ сторіччя 24 січня 2015 року с. Торгановичі

P.S. Дякую своєму тезці Ортего за гімн.

El pueblo unido, jamas sera vencido,
el pueblo unido jamas sera vencido...

De pie, cantar
que vamos a triunfar.
Avanzan ya
banderas de unidad.
Y tu vendras
marchando junto a mi
y asi veras
tu canto y tu bandera florecer,
la luz de un rojo amanecer
anuncia ya
la vida que vendra.

www.youtube.com/watch?v=hHpJ136ncuQ - На сьогодні (Різдво 2016) цього відео вже немає на youtube.com

Є ось це:

www.youtube.com/watch?v=7F_9FEx7ymg


Рецензии