Девушка-воин. Лесе П

Тіло дівоче з душею могутнього лева,
Рвешься в двобій енергійно й несамовито.
Щоб ворог став трупом - нагальна потреба,
Та серце твоє вміє кохати. Ніжно і щиро.

Віддана друзям й Вітчизні своїй до скону,
І хто тобі ворог - давно не питання.
Він не побачить у тобі рабську покору,
Бо ціль твого життя - Визвольні змагання.

І щоб оті танки москальських підпанків згоріли,
Ти в бій йдеш сміливо, Себе не шкодуєш.
Хто знає і де то беруться для цього сили,
А ти своє тіло і душу жодня гартуєш.

І хай ще хоч раз мені скажуть: дівчата слабші,
За нас, отаких от могутніх, мов дуб і сміливих.
Скажу вам на це, мої друзі: є ще й інакші,
Дівчата такі, що їх силу не змиє зливами.


Рецензии