Калейдоскоп
Чудова іграшка з дитинства!
Вдивлюся в тебе ще разок,
I в марево, в дитячi мрії на хвилинку!
Привиділися справи та обличчя,
Змішались правда, небилиця!
В яскравих кольорах - тих пелюстках:
Живі ще мрії ! Батьки живi,
І думки чисті, і подii,
Які яскраві там малюнки!
Які чудовi вiдчуття!
Святi якi були стосунки,
Який дорослий був там я...
Свидетельство о публикации №115012309863
Ирина Галинко 07.10.2015 10:06 Заявить о нарушении
Ирина Галинко 09.10.2015 14:45 Заявить о нарушении