Знову вибори до Ради

Вже наклюнулась зернина
Видно скоро проросте
І зацвіте буйним цвітом
Але змін не принесе
Знову вибори до Ради
Депутати, депутати
Чи в вас сором який є
Хоч би бога побоялись
З нас нещасних не сміялись
Вас недавно обирали
Були довгі перегони
Бюлетені метрів два
Всі гуртом туди вписались
По країні ви метались як чумні
І плювались як верблюди ті дурні
Хто кого переплює, хто кого пережене
Молочні ріки обіцяли і кисільні береги
І ось вибори пройшли
І обрали ви прем’єра
І спікера вже знайшли
Усі в крісла ви розсілись
Тож паняйте. Чого ви?
Ні, вам знову не сидиться
Знову мучить і свербить
То ж почухайте лоби
Дуже пильно подивіться
До чого нас довели
Блокували ви трибуну
Щитову і туалет
Не влаштовує вас уряд
Не такий вам президент
Коаліція не та
Дуже вже вона вузька
Давай створимо широку
І ушкварим гопака
Хто кого перетанцює
Хто кого пережене
Бо ми нація така
Вже сімнадцять літ танцюєм
А в парламенті біда
Бо не діють в нас закони
Ті, що рада прийняла
Депутати, депутати
Видно розум загубили
Знову в хащу заблудили
Вже гарцюють ваші коні
Видно знов вас понесе
Знову будуть перегони
За сімнадцять літ навчились
Так правдиво нам брехать
Що послухаєш промову
І не зразу розбереш
Де зерно, а де полова
Пустослови, пустослови


Рецензии