Будзе!

Будзе  мір,і будзе свята,
Ўсім багата будзе хата.
Будзе шчасце,будзе радасць,
А таксама будзе святасць.   
Будзем шчыра мы кахаці
Сваю  родную  і   маці!..
Жыці  будзем  мы сям'ёю,
ДЫхаць  будзем дабрынёю.


Рецензии