А. Пушкин. Ночь

           А. Пушкин
           ЙИФ

Зи ван вун паталди зериф я, суст я,
Кутазва мичIери йифен велвела.
Зи месин патав гва перишан са шем,
Кузва хьи шиирар, шур-шуриз зи тIем
Авахьзава, вавди ацIанвай кам хьиз,
МичIе ви вилери заз рапрапариз
Хъуьрезва, къвезва заз са ван, са лугьун:
Эй зи дуст, канда вун… тек види я зун…


Рецензии