Шпак- патрiот
Шпак - патріот сидить на горобині,
Хурделиця дорогу заміта,
Він кинув Крим з дитинства йому рідний,
І вірить, що минуть лихі літа,
Ганебна окупація скінчиться,
І знову зацвіте гіркий мигдаль,
І знову буде небо мирно – чистим,
Блакитний і спокійний небокрай,
Маленька пташка,
Та не зламна духом,
Для нього Україна, то є все,
Він Чорне море по дорозі слухав,
І шепотіло МОРЕ:
- Все мине!
І гілка мигдалю,
Не впала духом,
Ось на весні,
Ізнову проросте,
Зміцніла як країна горда гілка,
І зацвіте тоді як все мине!
Не варто зневірятися, не треба,
Попри усі хурделиці та « Град»,
Весна прийде і буде мирне небо,
І принесуть лелеки нам малят!
22.01.2015
Свидетельство о публикации №115012208374