Дочекаюсь

Я не хочу щоб ти був КІБОРГОМ
Я не хочу, щоб надлюдиною.
Моя мрія. Молитва. Вимога
Все нестерпніше.Ледве стримуюсь.
Просто хочеться…Доторкнутися…
Обережно…Очей  не зводячи…
Та в обіймах твоїх, забутися
Ні на крок більше не відходячи.
Ти живий. ТИ ЖИВИЙ!-Я впевнена!
Моє серце…Воно підказує…
Просто перед очима, пелена…
- Чуєш, виживи! – Я наказую !
Боже як…як болить і крається
Пекло, обстріли, «Град» новинами
Ти- в «Порту»!Тут- словами граються
Хто поранений. Скільки вбитими.
Дочекаюсь…Ні, я не плакала
Буде голос,як промінь сонячний!
Я віддам тобі,свого Янгола
Хай летить! Та хай буде поміччу…


Рецензии