Р дна мова

                Завжди цінив я, мову « солов’їну »,
                Ї в ній такі, немов з душі, слова:               
                «кохаю щиро», «країна», «батьківщина»,
                «Лелека», «квітка», «очі», і «жнива»…
                Співуча мова, мова України,
                Нема різниці, Захід це, чи Схід.
                Мов рідна мати, будь для всіх єдина!
                Своє коріння, забувать не слід!


Рецензии